Home Cazi baie
Cazi baie
Cazi de baie PDF Imprimare Email
Cazi baie
Scris de mihaela86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 07:43

Pe piata exista foarte multe modele de cazi de baie. Cu toate acestea exista numai doua categorii de cazi de baie: cazi de baie clasice si cazi de baie moderne. Chiar daca aceste cazi de baie atrag mai mult, trebuie sa recunoastem anumite avantaje ale acelor cazi de baie clasice. Intalnim cazi de baie clasice foarte des, pentru ca se incadreaza in orice tip de baie.

Multe cazi de baie clasice sunt fabricate din fonta, deoarece fonta este mai rezistenta la socuri termice (apa fierbinte, de exemplu) si are o durata de viata mai lunga. Exista insa, si cazi de baie fabricate din materiale acrilice. Aceste cazi de baie sunt mai stralucitoare si isi pastreaza aspectul de nou foarte mult timp. Daca sunt ingrijite corespunzator, aceste cazi de baie pot avea si ele o durata de viata foarte lunga.

Atunci cand vorbim de cazi de baie moderne, automat ne vin in minte cazi de baie retro,cazi cu hidromasaj, cazi de baie pe colt etc. De asemenea, tot in categoria de cazi de baie moderne intra si acele cazi de baie accesorizate cu dispozitive moderne (scari, paravane, cazi de baie cu cabine de dus, cazi de baie walk-in etc).

Aceste cazi de baie de model walk-in sunt foarte sofisticate deoarece au marimi foarte mari, lucru care permite chiar mersul prin cada de baie. In aceste cazi de baie va puteti bucura de foarte mult spatiu si mobilitate. De asemenea, exista si un alt tip de cazi de baie moderne: cazi de baie duble. Aceste cazi de baie au dimensiuni mari si sunt recomandate numai pentru baile spatioase. Multi oameni aleg sa amplaseaze aceste cazi de baie in balcoane, holuri, terase etc, pentru a nu ocupa foarte mult spatiu in baie.

Indiferent de tipul de cazi de baie de care vorbim, acestea trebuie sa fie ingrijite si protejate de factori externi care ar duce la degradare. Trebuie sa aveti foarte mare grija sa nu supuneti aceste cazi de baie la socuri mecanice (de exemplu, incercati sa feriti aceste cazi de baie de lovituri si de zgarieturi). De asemenea, este foarte important sa nu trantiti obiecte in aceste cazi de baie.

Ultima actualizare în Vineri, 20 Mai 2011 08:55
 


Sondaje

Va plac cazile de forma:
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com