Home Modele cazi
Modele cazi
Modele cazi PDF Imprimare Email
Modele cazi
Scris de mihaela86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 07:46

Principalele modele de cazi sunt: traditionale si moderne. Insa fiecare dintre aceste modele de cazi se impart in mai multe categorii. Vorbind despre acele modele de cazi traditionale putem spune ca acestea pot fi cazile de baie drepte, semirotunde si cele cu picioare. Aceste modele de cazi cu picioare au un rafinament si un aspect regal, care face din orice baie o camera distincta.

Foarte multe modele de cazi de baie traditionale drepte si semirotunde intalnim in majoritatea locuintelor, dar si in hoteluri. Aceste modele de cazi sunt atat de populare deoarece au preturi accesibile. Unele persoane afirma ca acele modele de cazi pe colt intra tot in categoria de modele de cazi traditionale, altele afirma ca sunt moderne. Aceste modele de cazi de baie sunt foarte indicate in baile mici si inguste.

Daca ne referim la acele modele de cazi moderne trebuie sa luam in calcul luxul de care dau dovada. Din ce in ce mai multi oameni incearca sa-si achizitioneze modele de cazi de baie moderne pentru a da originalitate baii. In plus, foarte multe modele de cazi de baie moderne au functii si caracteristici care aduc relaxare si beneficii terapeutice utilizatorilor.

Astfel, trebuie sa facem referire la modele de cazi cu hidromasaj. Aceste modele de cazi de baie cu hidromasaj sunt foarte utile intr-o baie pentru ca imbuntatesc starea de sanatate a utilizatorilor. De asemenea, aceste modele de cazi pot ajuta utilizatorii sa elimine stresul, anxietatea, insomnia si chiar depresia.

Exista foarte multe modele de cazi de baie retro, insa acestea au preturi foarte ridicate. Multe modele de cazi de baie retro sunt fabricate din materiale acrilice deoarece acestea se pot mula mai usor. Deasupra acestor modele de cazi de baie retro se toarna fibra de sticla pentru a da un aspect mai placut, mai multa stralucire, dar si pentru a proteja mai mult cada. Aceste modele de cazi se pot realiza si la comanda si pot fi personalizate dupa bunul plac al fiecaruia.

Ultima actualizare în Vineri, 20 Mai 2011 08:56
 


Sondaje

Va plac cazile de forma:
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com